Ljubav na prvi pogled: Mala lutka gleda i ne trepće, a za to je "kriv" poznati lepotan - ne može da mu odoli!

Vesti 21.11.2023 12:02 0

Viralni TikTok simak u ovom trenutku ima 14 miliona pregleda...

devojčica

Printscreen/TikTok/alejaaov

Da li se sećate svoje prve poznate simpatije? Možda je to bio pevač ili glumac kog ste obožavali i sa kog niste mogli da skinete pogled. Znali ste baš svaki njegov film i svaku reč njegove pesme. 

Takve simpatije se obično razvijaju tokom tinejdžerskog perioda, ali u nekim slučajevima mogu da se jave i ranije dok smo deca. To možemo videti na primeru jednog malog slatkog devojčurka sa lepim i velikim očima kako gleda u spot Džastina Bibera i ne trepće.

Pogledajte samo taj prizor:

 

 

Svi fanovi američke pop muzike tokom 2010-ih znaju da je u pitanju spot za pesmu ,,Beauty And A Beat" koju je Džastin snimio sa slavnom reperkom Niki Minaž 2012. godine. Sama činjenica da je u pitanju spot zgodnog srcelomca Džastina Bibera ga čini neodoljivim, a element koji pevač pruža publici dok sam snima sebe kako se kreće i peva je dodatno začinio ovaj vid umetnosti.

Izgleda da je to očaralo i devojčicu u viralnom TikTok-u, koji u ovom trenutku ima 14 miliona pregleda. Baš kao što to opis na španskom govori, bila je to ,,ljubav na prvi pogled". Preslatka devojčica nije mogla da prestane da gleda u Džastina.

Ona je prosto istopila srca pratilaca koji su ostavili sledeće komentare: ,,Oči joj sijaju" ; ,,Uhvatila je Biberova groznica" ; ,,Razumem je" ; ,,I ja sam bila takva" ; ,,Moje Rimsko carstvo"...


Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading