"Porađam se večeras, ali završiću e-mailove": Tamara se obratila šefu iz porođajne sale, snimak izazvao burne reakcije

Olja Jelić Vesti 16.01.2024 21:06 0

Mama Tamara Drpić podelila je na TikToku bizarnu poruku koju je poslala svojem šefu za vreme trudova u bolnici.

Mama na porođaju

Printscreen/TikTok

Mama Tamara Drpić podelila je na TikToku bizarnu poruku koju je poslala svojem šefu za vreme trudova u bolnici. Snimak je postao viralan zbog, u jednu ruku, smešne, a u drugu tužne činjenice šta zaista znači biti zaposlena mama.

Žena je, naime, nakon što je primila epiduralnu bila prilično omamljena. Odlučila je da snimi video za svog šefa koji je ranije pitao kako je. 

"Zapravo, rodiću dete večeras. Trenutno sam na fentanilu zbog epiduralne. Ali da, događa se puno ranije nego što sam očekivala. Ne brinite, završiću neke e-mailove i tako. Javite mi ako imate pitanja", govori Tamara u videu.

 

@tamaradrpic i think a simple- “baby’s coming!” Slack message would have sufficed 🫣#firstimemom #pregnancy #pregnant #corporate #birth #laboranddelivery ♬ original sound - Tamara Drpić

 

Mada je snimak mnogima bila smešan, u njoj ima i nešto tužno. Tako je jedna korisnica TikToka komentarisala da ovo prikazuje "celu srž Amerike". 

Tamara je na popularan komentar odgovorila još jednim videom u kojem je priznala da je video poruka koju je poslala samo vrh ledenog brega.

"Oh, stvar postaje još gora. Tako mi je neugodno. Zamislite mene, veliku i trudnu, kako se gegam do porođajne sale, držeći svoj laptop, i pitam mogu li da ga unesem unutra. Otvorena sam 8 centimetara i tražim da radim iz sale. Dakle, da, vrlo, vrlo američki", kaže novopečena mama u snimku.

 

 

Ipak, okrivila je samu sebe jer kaže da se nije dobro organizovala, da ju je termin porođaja iznenadio i da je jednostavno htela daczavrši sve svoje obaveze pre porodiljskog bolovanja.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading