Živi na rubu egzistencije, ali želi još ŠESTORO dece: Veronika je prvo dete rodila sa 14 godina, a sad ih ima više od DESETORO

Naj žena Vesti 11.08.2021 11:25 0

Veronika Merit iz Njujorka važi za mamu influenserku koja je na društvenim mrežama prepoznatljiva po fotografijama svoje dece koje ima mnogo

Živi na rubu egzistencije, ali želi još ŠESTORO dece: Veronika je prvo dete rodila sa 14 godina, a sad ih ima više od DESETORO

Printscreen/TikTok

Najstarije dete, ćerku Viktoriju, rodila je kada je sa 14 godina, kaže da je to bila neplanirana trudnoća ali da se na kraju udala za tog dečka i dobila još jedno dete sa njim, sina Endrua.

- Udala sam se, a kasnije i razvela. Prvo dvoje dece dobila sam sa njim. Ostale sam dobila sa drugim suprugom, Martijem (37) - kaže Veronika pa potom dodaje da pored ćerke Viktorije (21) i sina Endrua (16) ima još devetoro dece.

Adama (15), Maru (13), Deš (12), Darlu (10), Marvelus (8), Martalja (6), Ameliju (4), Dilajlu (3) i Donovana (1). 

@thismadmama

people are trying to say my account is fake 🙄 Yes these are all my kids! #thismadmama #teenmom #11kids ♬ Yucky Blucky Fruitcake by IAmDoechii - YAR.

Pored činjenice da je provela osam i po godina u drugom stanju, ona otkriva i da želi još šestoro dece, zbog čega se suočava sa mnogim negativnim komentarima.

Na Instagramu često moli pratioce da prestanu da joj ostavljaju negativne komentare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thismadmama (@thismadmama)

- Molim vas, nemojte da me mrzite, ali trenutno smo na socijalnoj pomoći. To je samo privremeno, dok mi se ne ustale prihodi.

Međutim, naišla je na oštre kritike i osudu ljudi koji joj poručuju da ne može da rađa decu i da očekuje tuđu pomoć.

- Nikog nije briga što imaš 11 dece. Dobijaš takve komentare zato što nisi u stanju da ih čuvaš, a rađaš ih i hoćeš još - glasio je komentar jedne žene na koji je Veronika odgovorila: "Imaju krov nad glavom, imaju da jedu, obezbeđeni su. Najvažnije, voljeni su".

 

Komentari (0)
Loading