Oglasila se ĆERKA LANETA Gutovića, Milica: Tata, NISAM SPREMNA, nemam prikladne reči

Vesti 25.08.2021 20:27 0

- Nikada neću da zaboravim priču kako Japanci slave rođendan žene koju vole. Odvedu je na pijacu, zajedno odaberu kavez sa pticom, a potom je zajedno puste da odleti... Uvek će mi ostati u sećanju ova priča, ispričao je pre više od 20 godina Lane Gutović u gostovanju u emisiji "Balanskom ullicom".

Oglasila se ĆERKA LANETA Gutovića, Milica: Tata, NISAM SPREMNA, nemam prikladne reči

Alo! Vladimir Marković

Jedan od naših najvećih i napoznatijih srpskih glumaca Milan Lane Gutović, preminuo je danas u utorak, 25. avgusta. Sve njegove voljene kolege su u šoku i s velikom teskobom prihvataju iznenadni gubitak ovakvog velikana.

Najpotresnija izjvava, kao što se očekivalo bila je njegove ćerke miljenice, čuvene balerine Milice Gutović na koju je otac bio posebno ponosan.

Iako se svo četvoro Lanetove dece izuzetno potreslo zboh iznenadne tragedije, Milica i njen mlađi brat celu situaciju su vrlo teško podneli.

Milica se oprostila od njega na vrlo potresan i emotivan način.

- Danas je preminuo je moj otac, Milan Gutović. Nisam spremna! Nemam reči prikladne za ovaj trenutak.
Na neke gubitke nikada ne možemo biti spremni.
Počivaj u miru  - izjavila je Milica.

Glumac Milan Lane Gutović preminuo je danas u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, u 75. godini života.

Glumac je pre više od nedelju dana primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu sa simptomima korona virusa, ali je na testu u tom trenutku bio negativan.

Nakon što su mediji pisali o njegovom teškom zdravstvenom stanju otkako je primljen u bolnicu, glumac je pre neki dan izjavio: „Valjda ću biti bolje“. Međutim, ubrzo je morao na respirator.

Nažalost, danas ipak nije uspeo da dobije poslednju bitku sa koronom i preminuo je.

Jedna od njegovih poslednjih izjava bila je i:

– Bolest se pobeđuje ili izlečenjem ili smrću, zato virusu nema spasa. Mi ćemo se ili izlečiti ili umreti, ali njega neće biti. Ostaće samo spasioci, rekao je tada Gutović.

 

Komentari (0)
Loading