Teška ispovest Milice Dabović u kom je ispričala DETALJE nasilja: "Plašim se SVEGA, MALTRETIRALI su me i u REPREZENTACIJI"

M. G. Vesti 19.02.2022 16:45 0

Milica Dabović priznala je da je i u reprezentaciji doživljavala nasilje.

Teška ispovest Milice Dabović u kom je ispričala DETALJE nasilja: "Plašim se SVEGA, MALTRETIRALI su me i u REPREZENTACIJI"

Printscreen/ Instagram

Bivša košarkašica Milica Dabović svakodnevno je na meti kritika javnosti, ali on je prošla mnogo gore od pukih uvreda na društvenim mrežama. Trpela je nasilje od bivših partnera, a sada je otkrila nove detalje proživljenog nasilje i priznala da iako je javno govorila o svemu, postoje mnoge stvari koje je prećutala.

- Ono što mi se izdešavalo je mala maca naspram onoga što čuvam u sebi. Ima dosta toga i sve se nešto suzdržavam da o tome govorim. Kada budem ispričala šta mi se dešavalo u reprezentaciji, ljudima će biti sve jasno. Ja stalno pričam o toj reprezentaciji, jer me to najviše boli i tišti. Ja sam dosta ćutala, ali vreme je da progovorim - rekla je Milica i dodala.

- Ja sam osoba koja ne živi u lažima, hoću da kažem onako kako jeste, ali sve, bukvalno sve, od početka do kraja ću otkriti u svojoj knjizi koja će napraviti veliki bum - priznaje Milica i otkriva da očekuje da će joj neko nauditi nakon toga:

- Mislim da mogu, jer mi je već prećeno da će mi se oduzeti nacionalna penzija, ali ko zna šta se tu može desiti. Nakon što sam se rastala od Šimeta, dugo sam se plašila za svoju bezbednost, plašila sam se i Stefanovog oca, zato sam ih obojicu i prijavila, ali ništa napravila nisam, iskreno da ti kažem. Jedan me je psihički zlostavljao, drugi fizički i kad se sve to spoji, ja ne znam kako sam ostala normalna nakon svega - kaže Dabovićeva i dodaje da za novu vezu nije spremna:

- Moj ljubavni status je 'srećno razvedena' (smeh). Nisam spremna za novu ljubav, jer se plašim. Plašm se svega, da me ne slaže, da me ne udari, da me ne povredi... Prodali su mi sve, uzeli su mi sve i ostavili na ulici bez ičega. Sada ne želim opet da prolazim kroz sve to. Napokon sam stala na noge, kupila auto, osnovala svoj brend i živim život onako kako jedna žena zaslužuje da ga živi - zaključila je Milica za Informer.

Komentari (0)
Loading