Planirala HOLIVUDSKU karijeru: Princeza Dajana je htela da se preseli u SAD sa sinovima i da snimi jedan POSEBAN film

Vesti 01.09.2021 13:23 0

Princeza Dajana je planirala da se preseli u Malibu sa Villiamom i Harrijem pre njene smrti

Planirala HOLIVUDSKU karijeru: Princeza Dajana je htela da se preseli u SAD sa sinovima i da snimi jedan POSEBAN film

Shutterstock

Dajanin pokojni trener, Stevart Pearce, to je znao. Vojvotkinja je trebalo da planira svoj život u Sjedinjenim Državama zbog veze sa Dodijem Fajedom - opisuje "Mirror".

Diana u Hollivoodu? Imala je mnogo ponuda

Mail Online izveštava da je princeza od Velsa, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 31. avgusta 1997. godine, preseljenje u Malibu u Kaliforniji videla kao vrata karijere u Holivudu . Ponuđena joj je saradnja na mnogim projektima. Dajana je "želela da snima dokumentarne filmove o dobrotvornom radu". Pearce je dodao da je "Dajana zaista počela otkrivati svoju kreativnu moć." Takođe je rekao da je razvila blisko prijateljstvo sa Oskarom nagrađenim britanskim filmskim producentom lordom Davidom Puttnamom.

Njene holivudske ambicije i planovi za preseljenje otkriveni su na 24. godišnjicu njene tragične smrti u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Iznenadna smrt „kraljice ljudskih srca“ gurnula je Veliku Britaniju u veliku tugu, a more cveća preplavilo je okolinu Bakingemske palate. Hiljade ljudi došlo je do kapije da se oprosti od svoje voljene princeze.

U ovoj sumornoj atmosferi očekivala se zvanična sahrana koja je konačno održana 6. septembra 1997. Na ulicama Velike Britanije od vojvotkinja se opraštalo od preko milion ljudi. A 2,5 milijarde gledalo je pogrebne ceremonije ispred televizora.

 

Komentari (0)
Loading