Zvezda "Prljavog plesa" otvorila dušu: "Otišla sam na KOREKCIJU nosa, a kada sam izašla iz bolnice, sve sam izgubila"

K.Ć. Vesti 29.03.2022 10:51 0

Nedavno je objavila da izdaje autobiografiju u kojoj će preuzeti kontrolu nad narativom čiji je deo postala. Zato što je svet hteo da je zaključa u fioku „Baba” i žrtvu neuspele plastične operacije

Zvezda "Prljavog plesa" otvorila dušu: "Otišla sam na KOREKCIJU nosa, a kada sam izašla iz bolnice, sve sam izgubila"

Printscreen/Youtube

Glumica je rođena 26. marta 1960. godine kao ćerka poznatog holivudskog para Džoa Vajldera i Džoela Greja. Dženiferin otac dobio je Oskara za nastup u kultnom „Kabaretu”. On je bio taj koji je svojoj ćerki usadio ljubav prema plesu i podržao je u razvoju svog talenta od ranog detinjstva. Mala Džen je išla u najbolju školu za talentovanu decu u Njujorku, gde je otkrila svoj poziv.

Dženifer Grej - karijera

Tri godine pre uspeha "Prljavog plesa", upoznala je Patrika Svajzija. Svedoci su rekli da su se tada mrzeli. S druge strane, niko nije mogao da porekne neobičnu hemiju na ekranu između glumaca. Dok su radili na "Prljavom plesu", Svejzi i Grej su našli zajednički jezik i od smrtnih neprijatelja postali prijatelji na život i smrt.

Pre nego što su zajedno stali na crveni tepih da uživaju u premijeri svog filmskog dela, Grej je doživela tešku nesreću. Dok su bili na turneji po Irskoj sa tadašnjim dečkom Metjuom Broderikom udarili su automobilom u drugi automobil. Poginule su putnice u drugom vozilu - majka i ćerka. Glumica je zadobila teške povrede kičme, a nekoliko ligamenata na potiljku joj je pokidano. Povrede su je sprečavale da pleše dugi niz godina, a emotivni efekti događaja jedno vreme su je sprečili da nastupi.

- Probala sam masažu, toplotne jastuke, led, antiinflamatorne lekove; sve što bi moglo doneti olakšanje - rekla je tada Grej. 2009. Grej je konačno imala operaciju.

Zvezda

Printscreen/Youtube

 

- Prestala sam da radim toliko stvari koje sam volela, uključujući i ples, jer nisam želela da se bol pogorša - priznala je ona.

Veliki povratak

Zahvaljujući lekarima, povratila se, iako joj je sudbina priredila poslednje neprijatno iznenađenje... Prilikom testova pre zahvata pronađen je mali neoplastični čvor na štitnoj žlezdi, koji je bio uklonjen. Potpuno zdrava stala je na scenu i posle nekoliko nedelja pobedila u 11. seriji zvezdaškog takmičenja.

Neki gledaoci, međutim, nisu uspeli da je prepoznaju... Sve zbog korekcije nosa koju je podvrgla ranim 1990. Džen je tvrdila da je samo želela da mu malo promeni oblik. Nažalost, hirurg je "preterao". Operacija je do te mere promenila profil umetnice da je ni bliski prijatelji više nisu doživljavali kao staru prijateljicu. Grej je osećala da je izgubila svoj identitet i jedinstvenost.

Zvezda

Printscreen/Youtube

 

- Ušla sam u operacionu salu kao poznata ličnost, a izašla kao anonimus - rekla je kasnije, priznajući da joj je odluka da operiše uništila karijeru.

- Osećala sam se kao da sam u programu zaštite svedoka - rekla je ona. U jednom trenutku je čak razmišljala da promeni ime kako bi se vratila na vrh. Holivud se, nažalost, nije okrenuo od nje ...

Starost je samo broj

Grej je imala romantičnu vezu sa Džonijem Depom, Majklom Džej Foksom, a potom i Metjuom Broderikom. U julu 2001. udala se za glumca Klarka Grega i rodila ćerku Stelu. U januaru 2020. par je objavio da se razvodi.

- Posle 19 godina zajedno, rastali smo se u januaru, znajući da ćemo uvek biti porodica koja se voli, ceni i brine jedni za druge - napisali su u zajedničkom saopštenju. Ipak, oni su i dalje prijatelji, podržavaju jedni druge na svakom koraku.

Zvezda

Printscreen/Youtube

 

Dženifer, koja je upravo napunila 62 godine, ne pridaje veliki značaj svojim godinama. U jednom od intervjua rekla je: - Svet želi da vam kaže da godine nešto znače. Ali za mene je to apstraktno i slučajno kao bilo šta drugo, jer znam milione ljudi koji su veoma mladi i ponašaju se kao da su stari. Poznavala sam svoju baku koja je u trenutku smrti imala 93 godine, a plesala je, stvarala umetnost, hodala i živela sama. Mislim da sve zavisi od toga kako živiš, a ne koliko dugo živiš.

Komentari (0)
Loading