Glumila je Sredu Adams 1964. godine: Preminula glumica Lisa Loring, za sve je bio kriv VISOK pritisak

K.Ć. Vesti 30.01.2023 17:30 0

Glumica Lisa Loring je igrala Sredu Adams 1964. godine

Glumila je Sredu Adams 1964. godine: Preminula glumica Lisa Loring, za sve je bio kriv VISOK pritisak

Printscreen/Youtube

Holivud je u žalosti nakon smrti Lise Loring, koja je prva glumila lik „Srede“ u TV adaptaciji iz 1964. godine. Glumica je umrla u 64. godini od niza komplikacija nakon moždanog udara izazvanog visokim krvnim pritiskom.

Vanesa Fumberg, njena ćerka, rekla je za Holivud riporter da je glumica preminula prošle subote i da je, kako je rekla, otišla "mirno" i "sa njene dve ćerke koje su je držale za ruku".

Njen najveći uspeh

Loring je bila najpoznatija po ulozi Srede Adams na ABC-u. Bila je to prva televizijska adaptacija 'Porodice Adams', koja je postigla veliki uspeh, a ujedno je postavila temelje za interpretacije prvo Kristine Riči, a odnedavno Džene Ortege.

Printscreen/Youtube

 

U stvari, zvezda revolucionarne Netfliks serije priznala je da je bila inspirisana Lisom dok je glumila novi Sredu,

Njena karijera na filmu i televiziji počela je 1964. godine, kada je dobila ulogu u filmu 'Dr. Kildare“, nakon čega je dobila šansu da uđe u istoriju u mračnoj komediji „Porodica Adams“.

Serija, koja je trajala dve sezone i imala je ukupno 64 epizode, predstavljala je 'ponovno okupljanje' godinama kasnije 1977.

'Noć veštica sa novom porodicom Adams' je bio poslednji put kada je originalna glumačka ekipa mogla da se vidi u celosti. Sada, sa smrću Lise, nestao je poslednji živi član prve porodice Adams koji su gledaoci gledali na ekranima.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading