Pre Blejk Lajvli Rajan Rejnolds je bio u BRAKU sa ovom poznatom glumicom: Pokušavao je da je kontroliše, ali nije uspeo, a ona je sada otkrila sve o njemu

Vesti 22.04.2023 09:38 0

Mnogi su zaboravili da je Rajan Rejnolds prvobitno bio u braku sa Skarlet Johanson, a ona danas retko govori o njemu

Pre Blejk Lajvli Rajan Rejnolds je bio u BRAKU sa ovom poznatom glumicom: Pokušavao je da je kontroliše, ali nije uspeo, a ona je sada otkrila sve o njemu

Shutterstock

Skarlet Johanson se inače udavala tri puta, ali se danas mnogi ne sećaju ko joj je bio prvi muž. Poslednje tri godine bila je u braku sa glumcem Kolinom Jostom, zvezdom SNL-a, ali je prvi put ušla u brak sa sada već svetski poznatim Rajanom Rejnoldsom.

Ako ste zaboravili na taj slavni par, niste jedini. Zaboravila je i Gvinet Paltrou, u čijem je podkastu ovih dana gostovala Skarlet. „O, da, zaboravila sam da si bila udata za Rajana Rejnoldsa! Naš cilj!', našalila se.


„Nismo bili dugo u braku, ali jesmo kada sam te upoznala zbog Iron Man-a ili tako nešto“, dodala je Skarlet. „On je dobar momak“, prokomentarisala je Skarlet, koja retko govori o svom prvom mužu. Nije bila ni više otvorena kada je njihova ljubav cvetala, ali još manje nakon što su raskinuli. Samo jednom je prokomentarisala njihov brak. „Prvi put kada sam se udala, imala sam 23 godine. Nisam baš razumela šta je brak. Možda sam to na neki način romantizovala", rekla je za Vaniti Fair 2019.

 

 

Njih dvoje su se venčali 2008. godine, brak se raspao 2010. godine, a razveli su se godinu dana kasnije. „Posle dugog i pažljivog razmatranja sa obe strane, odlučili smo da prekinemo naš brak. S ljubavlju smo ušli u naš odnos, tako ga i izlazimo. Iako se privatnost ne očekuje, svakako će biti cenjena', rekli su tada zajedno preko magazina People. Kasnije je, ne pominjući ga, pričala o odnosima sa kolegama. „Logistika, biti sa drugim glumcem je izazovna. Mora da postoji stvarno razumevanje o tome kako provodite svoje vreme, posebno kada karijere dvoje ljudi napreduju istom brzinom. To je izazovno i ako je jedna osoba uspešnija od druge, onda se pojavljuje konkurencija“, rekla je ona.

S druge strane, anonimni izvor preneo je utiske o njihovom odnosu medijima neposredno nakon razvoda. „Oboje su tvrdoglavi, a među njima je nedostajalo topline, što je bilo zabrinjavajuće... On može da bude kontrol frik, on je tradicionalniji, a ona nezavisnija... Kada je hteo da je vidi, on je očekivao je da će sve ostaviti i doći", rekao je on za Dejli mejl.

Rjan se 2012. sa Blejk Lajvli sa kojom sada ima četvoro dece. U međuvremenu, od 2014. do 2017. Skarlet je bila udata za Romena Dorijaka, sa kojim sada ima osmogodišnju ćerku Rouz.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading