"Ova kosa ovde se ponaša kao da pokušava da se vrati": Džejda Pinket Smit se posle pet godina pohvalila novom frizurom

Olja Jelić Vesti 10.08.2023 11:17 0

Džejda Pinket Smit pohvalila se novom frizurom!

Džejd Pinket Smit

Shutterstock

Džejda Pinket Smit, supruga holivudske zvezde Vila Smita, godinama je brijala glavu zbog alopecije, sgtanja zbog kojeg je gubila kosu. Sada se na Instagramu pohvalila novom frizurom, pokazujući kako joj je porasla kosa. "Ova kosa ovde se ponaša kao da pokušava da se vrati. Još uvek imam nekoliko problematičnih područja, ali videćemo", napisala je na svom profilu.

Supruga Vila Smita je o gubitku kose prvi put govorila pre pet godina. "Mnogi su pitali zašto nosim turbane. Pa, nisam govorila o tome. Nije lako govoriti o tome. Jednog dana bila sam pod tušem i imala velike pramenove kose u rukama i samo pomislila: 'O moj Bože, hoću li uskoro biti ćelava?'. Doslovno sam se tresla od straha", rekla je tada Džejda.

Džejd Pinket Smit

Printscreen/Instagram

 

 

Ona već nekoliko godina nosi vrlo kratku kosu jer je 2018. dobila dijagnozu alopecije. Reč je o bolesti koja izaziva opadanje kose. Mada se može dogoditi bilo gde na telu, najčešće se dešava na glavi. Uzroci mogu da budu nasledni, medicinski ili usled promene hormona. Džejda je javno govorila o bolesti i strahu, kao i terapiji koja joj nije pomogla.

Džejd Pinket Smit

Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Holivud je prošle godine tresao skandal kada se komičar Kris Rok našalio na račun njene kratke kose. Rekao joj je da će igrati u drugom delu filma "G.I. Jane", u kojem se Demi Mur šiša na ćelavo. To je bio trenutak kada je Vil Smit izašao na binu i udario ga u lice, što su preneli svi svetski mediji. Pogledajte najnoviju fotku koju je Džejna objavila:

 

Komentari (0)
Loading