Melanija Tramp nakon dužeg vremena u javnosti: Zbog ovog detalja je svi napali, kritike na njen račun preplavile društvene mreže

Olja Jelić Vesti 30.11.2023 11:28 0

Bivša prva dama SAD-a Melanija Tramp retko se pojavljuje u javnosti, ali nije propustila komemorativnu službu u čast bivše prve dame Rozalin Karter.

Melanija Tramp

Profimedia

Bivša prva dama SAD-a Melanija Tramp retko se pojavljuje u javnosti, ali nije propustila komemorativnu službu u čast bivše prve dame Rozalin Karter.

Melanija se pojavila u društvu trenutne prve dame Džil Bajden, ali i nekadašnjih američkih prvih dama - Mišel Obame, Hilari Klinton, i Laure Buš.

Međutim, njeno pojavljivanje izazvalo je brojne kritike na društvenim mrežama.

Naime, za razliku od ostalih prvih dama, Melanija nije nosila crninu nego se pojavila u sivom kaputu.

 

 

"Kakvo nepoštovanje", "Ona se uvek mora isticati", "Zašto jednostavno nije obukla crni kaput", nizale su se negativne reakcije na Melanijin autfit.

Međutim, bilo je i onih koji su stali u njenu obranu.

"Nosila je crnu haljinu ispod, možda joj je samo bilo hladno", "Ionako je najbolja prva dama koju je Amerika imala i ne treba da se uklapa sa ostalima", neki su od komentara.

Melanija rijetko koristi društvene mreže i nakon odlaska iz Bele kuće uopšte nije komentarisala politička niti bilo koja druga dešavanja u državi. Sredinom aprila pojavili su se natpisi u američkim medijima da su ona i Tramp pred razvodom, ali par je još uvek zajedno.

 

@najzena.rs Rita Ora bez grudnjaka u providnoj haljini na crvenom tepihu "zaludela" fotoreportere 🤭 #najzena #moda #autfit #ritaora #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading