"Imam pitanje za...": Ponosna mama Marija ima malu nedoumicu, u pitanju je takozvani ,,sharenting"

Vesti 06.01.2024 22:02 1

Ne krije da je vrlo umorna, što je pokazala na jednom video-snimku, a u sledećem je pratiocima postavila pitanje koje muči mnoge mame i tate...

Marija

Printscreen/Instagram/serifovic

Predivne momente sa sinom Marijom često objavljuje na društvenim mrežama i ne krije koliko je srećna.

Marija Šerifović je ovu godinu započela na najlepši način, tako što je postala majka dečaka kojem je dala ime Mario, a o tome kako teku prvi dani s bebom redovno se oglašava na društvenim mrežama.

Pevačica je sina dobila uz pomoć surogat majke, a dečak je rođen u Americi, nakon čega su ponosna mama i sin došli u Srbiju. Praznike provode u Marijinoj rodnoj zemlji, a ona uživa u divnim trenucima koje je dugo priželjkivala.

Ne krije da je vrlo umorna, što je pokazala na jednom video-snimku, a u sledećem je pratiocima postavila pitanje koje muči mnoge mame i tate, prenosi Super žena.

 

 

"Imam pitanje za sve za vas koji ste roditelji. Šta mislite o postavljanju fotografija male dece, maloletne dece na društvene mreže?", upitala je Marija, koja do sada nije objavljivala slike na kojima se vidi lice bebe.

Ovo je ujedno i jedna od najčešćih dilema u vezi sa ponašanjem na internetu, a koliko je zastupljena govori i podatak da je na engleskom jeziku dobila i naziv ,,sharenting". 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
bebba
06.01.2024 23:37

Naravno da ne treba stavljati slike maloletne dece po portalima. Cuvajte za sebe , jer moze biti zloupotrebljeno. To bi trebalo svi roditelji da znaju i da postuju i cuvaju svoju decu.