Poznati su baš kao i mi: Svetska lepotica Eva Mendes otkrila koji deo tela ne podnosi, nikada nećete pogoditi!

Vesti 07.02.2024 20:19 0

U odeljku za komentare, fanovi glumice ponudili su pomešane odgovore, pišući stvari poput...

Eva

Printscreen/Instagram/evamendes

Glumica Eva Mendes (49) nedavno je na Instagramu podelila slatke fotografije, a već u naslovu je objavila šta je muči. Eva je jednostavno napisala: 'Mrzim svoje laktove.' Da smo na njegovom mestu, ne bismo se toliko nervirali – kako nekome smeta izgled laktova?! Isto su mislili i njeni pratioci jer...

U odeljku za komentare, fanovi glumice ponudili su pomešane odgovore, pišući stvari poput, „laktovi su apsolutno smešni“ i „da li postoji tako nešto kao što je lep lakat?“ Jedna osoba je prokomentarisala: 'I tvoja kolena', što je navelo Mendesovu, kraljicu Instagrama, da napiše: ,,O, nemoj me terati da klečim. To će biti moj sledeći post", našalila se ona.

Neki fanovi su odgovorili na druge aspekte objave, poput njene Guči torbe, koja je dobila komentar „Volim torbu“ od Salme Hajek.

Drugi su je komentarisali uveravajući je da nema razloga da bude nesigurna, pišući: 'Ko te gleda u laktove sa takvim licem?' i 'Ne gledam ti u laktove, ne vidim ništa loše.'

I uprkos tome što je Mendesova skrenula pažnju na njih u svom natpisu, njeni laktovi jedva da su bili zvezda posta. Glumica je izgledala apsolutno zapanjujuće u letnjem ETRO geometrijskom dizajnu koji je uparila sa zelenom Guči torbom sa zlatnim detaljima. Njena kestenjasta kosa savršeno je upotpunila monohromatski autfit, kao i njena sjajna, glamurozna šminka i zlatni nakit, prenosi Miss7

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Glumica je nedavno na Instagramu pohvalila svog partnera Rajana Goslinga za njegovu nominaciju za Oskara (za ulogu Kena u filmu ,,Barbi").

Pored snimaka ekrana novinskih članaka koji dovode u pitanje Goslingovu sposobnost da igra Kena kada je film prvi put objavljen u junu 2022, napisala je: „Tako sam ponosna na svog čoveka. Bilo je toliko mržnje kada je preuzeo ovu ulogu. Toliko ljudi je pokušalo da ga osramoti što je to uradio.

„Uprkos svom ismevanju #Notmyken i člancima napisanim o njemu, on je stvorio ovog potpuno originalnog, urnebesnog, srceparajućeg, sada legendarnog lika i odveo ga sve do Oskara“, napisala je ona i dodala: „Tako sam ponosna da budem Kenova Barbi." 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading