Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 15. januar: Vodolije, imaćete mnogo RAZLOGA ZA SREČU, Rakovi, vi baš idete u krajnost!

Nena Janković Vesti 15.01.2022 08:30 0

Zvezde vam otvaraju različite solucije za danas, vaše je da odaberete pravu

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 15. januar: Vodolije, imaćete mnogo RAZLOGA ZA SREČU, Rakovi, vi baš idete u krajnost!

Shutterstock

Ovan
Danas je veoma važno da budete dosledni sebi i svojim potrebama. Do kraja dana uživajte u sebi i svojim potrebama. Ljubavna situacija se popravlja.


Bik 
Subota je dan za odmor i opuštanje ali vi ćete imati posla i obaveza koje vas čekaju. Nemojte se raspravljati sa osobom u znaku Ovna. Nije potrebno biti u sukobu. Zdravlje je odlično. 


Blizanci 
Vaša deviza je biti u pravu i tokom dana se tako ponašate. Jednog mladjeg člana porodice nervirate svojim stavom. Mogući problemi sa kičmom. 


Rak 
Tokom ove subote idete iz krajnosti u krajnost. Bićete veoma negativno raspoloženi prema ljudima oko sebe i to se odrazilo najviše na vas. Problemi sa glavoboljom. 


Lav 
Danas se posvetite sebi i svojim uživanjima. Ispunite sebi sve želje koje možete jer vam je to potpuno ozdravljenje od naporne nedelje. Do kraja dana lepe vesti iz inostranstva. 


Devica 
Danas ste pod utiskom sastanka koji je bio tokom nedelje. Dobro razmislite o koracima na poslovnoj strani. Ljubav je stabilna i to vam daje vetar u leđa. Zdravlje je odlično. 


Vaga 
Potpuno se posvećujete partnerovim željama danas jer ste umorni od rasprave i sukoba. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. Proverite pritisak par tokom dana. 


Škorpija
Tvrdoglavost se danas isplati posebno na poslovnom planu jer ćete dobiti ono što ste planirali. Partner vam zamera što nemate dovoljno vremena za njega. 


Strelac 
Danas ste okrenuti drugima jer od vas se očekuje da rešavate neke stvari u krugu porodice. Vas najviše interesuje da izadjete sa društvom. Ljubav vam je u drugom planu. 


Jarac 
Budite spremni na razgovor sa partnerom jer temu koju izbegavate sada dolazi na red. Vaše je da samo odgovorite sa da ili ne. Zdravlje vas muči, tačnije zubi. 


Vodolija 
Današnja strategija je pozitivna i bićete ponosni na sebe zbog poslovnog uspeha. Osoba u znaku Ovna vam može biti dobra motivacija za planove što se tiče budućih novčanih planova. 


Riba 
Ovo je savršen dan da se posvetite sebi i svojim željama u krugu porodice. Bićete tokom dana u kućnom izdanju i uživati u tome. Povedite računa o zdravlju posebno o glavobolji. 
 
Komentari (0)
Loading