"Ovako sam izgledala pre ŠEST meseci": Upalila je kameru i sa osmehom pokazala svoje OBLINE, za uzvrat je dobila zlobne komentare i UŽASNE pretnje

Vesti 21.09.2021 22:26 0

Kada je dobro poznata modna influenserka Kloi Handria pokazala svoje novo telo, mnogi su pohvalili na hrabrosti, a drugi su je vređali zbog toga što je dobila na kilaži

"Ovako sam izgledala pre ŠEST meseci": Upalila je kameru i sa osmehom pokazala svoje OBLINE, za uzvrat je dobila zlobne komentare i UŽASNE pretnje

Printscreen/Instagram

Tokom zatvaranja zbog pandemije mnogi nisu mogli da održavaju svoju dnevnu rutinu, odlazak u teretanu više nije bio opcija, pa su mnoge popularne influenserke nabacile koji kilogram viška - a medju njima je i Kloi, koja je svojim objava htela da pokaze da je normalno udebljati se tokom ovih izazovnih vremena i da to nikako nije sramota. 

 

U kratkom klipu koji je okačila na TikTok objasnila je kako i zbog čega je dobila na kilaži. Otkrila je i da se pre borila s poremećajem u ishrani, ali da je sada puno zdravija. 

Njena poruka dotakla je mnoge i velika većina je pohvalila njenu odlučnost i hrabrost da se normalizuje zdrav izgled tela. Međutim, kao i uvek bilo je i onih koji su je vređali zbog kilaže, ali i par komentara koji su otišli predaleko.

- Dobila sam brojne pretnje smrću jer sam objavila video a uz to i mnogo negativnih komentara na moj i račun moje porodice. Ugasila sam komentare na videu. Želim da se zahvalim svima koji su mi pružili podršku i želim da kažem da ću se boriti do kraja za normalizaciju svih oblika tela - napisala je.

U svom videu je pokazala kako izgleda danas i kako je izgledala pre šest meseci.

 

- Možda ste i vi nabacili nekoliko dodatnih kilograma tokom karantina. Ja znam da mi je u nekim trenucima hrana bila jedina uteha. Uz isprobavanje novih recepata lakše sam se nosila s teškim vremenima - rekla je.

Pokazala je i svoje strije pa je rekla da je normalno da ih ljudi imaju, a time je ohrabrila druge da na svoja tela gledaju kao na snažan alat koji ih je podržavao tokom ove godine.

- Pomislila sam ako pokažem drugima da sam punija i samopouzdana, da ću i druge podstaći da se tako osećaju pa da prestanu dopuštati drugima da utiču na to kako misle sami o sebi. Umesto da se koncentrišete na broj na vagi, fokusirajte se na to šta je sve vaše telo uspelo da uradi za vas i kako vas i dalje nosi kroz život.

Komentari (0)
Loading