Dvogodišnju ĆERKU oblači kao sredovečnu ženu: Na njoj zvecka basnoslovno skup nakit, dizajnerska tašna je obavezna

Vesti 12.04.2023 12:30 0

Garderober devojčice prepun je odeće iz dizajnerskih prodavnica poput Šanela i Diora, a mnoge brine izazovan stil kojim majka predstavlja dete.

Dvogodišnju ĆERKU oblači kao sredovečnu ženu: Na njoj zvecka basnoslovno skup nakit, dizajnerska tašna je obavezna

Printscreen/TikTok

Mama, koja objavljuje na TikTok-u pod imenom queen_kye18, redovno objavljuje video snimke svoje ćerke obučene u odeću za odrasle, a trendi odeću devojčice prati čak 1,3 miliona korisnika na platformi. I mada među njima ima obožavalaca kojima se dopada glamurozni stil devojčice, više je onih koji sa negodovanjem komentarišu snimke s obzirom na to da se ove objave graniče sa zlostavljanjem dece. Njena garderoba je puna odeće iz dizajnerskih radnji kao što su Šanel i Dior, a mnoge brine i izazovan stil u kojem majka predstavlja dete, jer se u odevnim kombinacijama često nalaze kožni predmeti, kratke majice i uske haljine, a dete često ima detalje NA sebi, poput ogromnog sjajnog nakita ili čak prozirnih mrežastih čarapa sa uzorkom

 

 

„Ne bi trebalo da je tako oblačiš, devojčica ne treba da nosi kratke majice“, glasio je jedan od komentara, ali je mama brzo odgovorila: „To što svoju bebu oblačim moderno ne znači da joj ne dozvoljavam da bude dete. Ona se igra i ponaša kao beba." U nekim od svojih odgovora na „trolovanje“, mama piše:

„Kada ćete svi shvatiti da vas odeća ne čini osobom. Ona je slatko i dobro vaspitano dete“, kao i „Ako ti se ne sviđa njena odeća, nemoj da me pratiš i da me mrziš“.

Bilo je i onih koji su se složili da mama ne radi ništa loše, pa su je javno podržali, tvrdeći da se majka i ćerka samo 'igraju modom'. „Ignorišite hejtere“, napisao je neko. Oni su samo ljubomorni jer ne mogu tako lepo da oblače svoju decu“, prenosi NY Post.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading