Ove godine ZABORAVITE na crni ajlajner: Ova BOJA će biti dominatna, oči dolaze do izražaja kao nikad do sada!

Vesti 13.04.2023 17:00 0

Vreme je za novi model šminkanja

Ove godine ZABORAVITE na crni ajlajner: Ova BOJA će biti dominatna, oči dolaze do izražaja kao nikad do sada!

Shutterstock

Ako je sudeti po pistama najboljih brendova ove godine nas očekuju i zanimljivi bjuti trendovi. Ono što će se definitivno i ove godine zadržati jeste beli ajlajner. 

I dalje drži na svojoj popularnosti zbog TikTok influenera koji ne odustaju od svoje pune kreativnosti, a ovaj trend podseća na LED svetla. 

 

 

Trend "LED Liner“ je prikladno nazvan i postao je jedan od vodećih trendova u sekundi i to iz dva razloga:
apsolutno je efektan i prilično se lako kreira.
Pritom, ovaj trend ima još jednu prednost: apsolutno se lako uklapa u bilo koji odevni stil.

Šminka postoji da bismo izrazile svoju posebnost, eksperimentisale i naravno – da bismo se zabavile. Zato, pre nego prigrliš ovu vanvremensku boju, saznaj kakve vizualne trikove krije beli kreon,  ili ajlajner. 

 

 

Nežni beli ajlajner

Beli ajlajner možete nositi na klasičan, suptilni način – a on će zbog svoje nijanse svakako biti neobičan i efektan. Nežni beli ajlajner odlično stoji uz svaku boju očiju, a dobro se uklapa i uz preplanuli ten. Važno je da pri nošenju tanke linije belog ajlajnera ne nanesete preveliki i prejaki sloj maskare, kako bi linija ostala vidljiva i kako se ne bi izgubila njena poenta.

 

 

 

Beli ajlajner i crveni karmin

Ukoliko ste se brinuli da vam se uz beli ajlajner ništa drugo od šminke neće uklopiti, varate se. Beli ajlajner se odlično uklapa kako uz neutralne, tako i uz jarke nijanse – a karmin u koralnoj nijansi uz beli ajlajner je pun pogodak!

 

 

 

Pogledajte detaljnije u videu:

 

 

 

Komentari (0)
Loading