Mamu zamalo nije strefila srčka: Zanemela kada je videla šta je njena devojčica uradila, pa ovo nema nigde!

Vesti 23.11.2023 18:44 0

Kako biste vi odreagovali u ovoj situaciji?

devojčica

Printscreen/TikTok/ashraf_noonn

Devojčice više od svega vole da oponašaju svoje majke, pogotovo kada je u pitanju ritual ulepšavanja. Neke će samo posmatrati kako se majke šminkaju, dok će one hrabrije uzeti stvar u svoje ruke i oprobati nevešt ali neodoljiv ,,makeup look".

To je učinila i jedna mala klinceza sa velikim stavom. Bez straha je uzela maminu šminku i bacila se na posao. Sve je snimila telefonom, a snimak možete pogledati ispod:

 

@ashraf_noonn ألقموا الترجمه يا أجانب عشان لا تقولوا حارمكم من شئ 🫶❤️😂#يوميات_عائلة_ملسوعه #عائلتي #فلوله #الفخم ♬ الصوت الأصلي - يوميات عائله ملسوعه

 

Kada kažemo da je ova malena rođena za scenu, to i mislimo. Po njenim grimasama i teatralnosti odmah vidimo da će biti prava zvezda. Dok se šminkala na komičan način, sa ogromnim samopouzdanjem je objašnjavala ceo proces. 

-,,Pogledajte kako izgleda. Kao umetničko delo," rekla je nakon što je iscrtala ajlajner.

Nastavila je da se šminka i zasmejava publiku svojim objašnjenjima, a onda je u sobu odjednom ušla njena majka i imala je šta da vidi. Čim je ugledala, devojčica je brže bolje krenula da sprema šminku i govori: ,,U redu je, u redu je. Spremam, spremam.".

Kako biste vi odreagovali u ovoj situaciji?

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading