Demi Mur izgleda kao MILION DOLARA, ali kada joj vidite sve TRI ĆERKE, odmah će vam biti jasno od koga su nasledile STAS I lepotu

Vesti 07.07.2021 12:29 0

Glumica Demi Mur (58) pozirala je pred kamerama zajedno sa svojim ćerkama za poznati američki brend Andie Swim.

Demi Mur izgleda kao MILION DOLARA, ali kada joj vidite sve TRI ĆERKE, odmah će vam biti jasno od koga su nasledile STAS I lepotu

Instagram/Demi Moore

Holivudska ikona Demi Mur (58) napravila je mudar poslovni potez 2018. kada je uložila 2 miliona dolara u kompaniju kupaćih kostima Andie Swim . U protekle tri godine, glumica je nastavila da blisko sarađuje sa kompanijom u koju je uložila novac i to kao biznis savetnica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Tokom protekle tri godine ova kompanija je nastavila rapidno da raste, zarađujući više od 20 miliona i sa rastom od 75 do 150 godina svake godine iznova.

Andie Swim se razlikuje od većine kompanije sličnih delatnosti i po tome što kupci mogu da naruče, probaju a zatim vrate koliko god žele kupaćih kostima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andie (@andieswim)

 

Poznata glumica je istakla u jednom intervjuu da ju je privukao upravo pristup ove kompanije ka ženama kojima se daje mogućnost da u svoja četiri zida isprobaju koliko god žele kupaćih kostima.

- I sama sam žena i isto tako sam svesna stresa i ogromnog vremena koje je potrebno za kupovinu kupaćeg kostima. "Andie" omogućava ženama da pronađu zaista savršen kupaći po svojoj meri i da sve bude jednostavno, lako i opušteno iskustvo - ispričala je glumica u jednom intervju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Direktorka kompanije "Andie Swim" Melani Trevis ispričala je kako se hrabro i samostalno odlučila da kontaktira poznatu glumicu, iako nije puno nade ulagala u to da će zapravo dobiti odgovor.

- Da kontaktirate bilo koju poznatu osobu koja se bavi javnim poslom u Holivudu i to bez ikakve preporuke i da dobijete fidbek, zaista se retko dešava, ali moj slučaj dokazuje da je i to moguće. Odlučila sam da kontaktiram Demi putem mejla jer sam čula da glumica ulaže određena finansijska sredstva u ženske brendove, pogotovo ako su deo modne branše. Objasnila sam joj na čemu se zasniva princip naše kompanije i da želimo da nastavimo da predstavljamo žene kroy njihovu snagu i energiju, nikako kroz njihova tela koja bismo objektizovali. Na moje iznenađenje Demi mi je zapravo odgovorila i naša saradnja se vrlo brzo realizovala - ističe Melani iz "Andie Swim-a".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Demi Mur poseduje preko 200 miliona dolara nakon četiri decenije glume u Holivudu. Samo u 1996. zaradila je preko 12.5 miliona dolara i to zahvaljujući vodećoj ulozi u filmu "Striptiz" i time postala najplaćenija glumica u filmskoj industriji.

Pored uspešne karijere ispred kamera, Demi se pokazala i kao vrlo dobar producent gde je napravila zapažene uspehe i ostvarila veliku dobit. Nakon razvoda sa Brusom Vilisom 2000. Murova je dobila 90 miliona dolara u kešu plus nekretnine. petnaest godina kasnije, glumica je prošla kroz još jedan težak period i razvud sa Eštonom Kučerom gde je takođe dobila veliku svotu novca, ali cifra zbog politike privatnosti nikada nije objavljena u javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

 

Tokom svih ovih godina Demi je investirala i u nekretnine, a prvi put je to učinila davne 1990. kada su Brus i ona uložili sedam miliona dolara u zgradu pred Central Parka u Njujorku. Nakon razvoda, njoj je pripala i ova nekretnina koju je prodala za 45 miliona dolara. Glumica u svom posedstvu ima i nekoliko nekretnina u oblastima Hejli i Beverli Hils.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

 

Što se tiče "Andie Swim" brenda, Demi je odlučila da ga promoviše na autentičan način pa je pozvala svoje ćerke da joj se pridruže tokom fotografisanja. Rumer (32), Talula (27), i Skaut (29) zajedno sa svojom mamom napravile su pravi bum na društvenim mrežama predivnim fotografijama. 

Tokom kampanje Demi je pozirala u seksepilnim kupaćim kostimima zajedno sa svojim prelepim ćerkama.

 

Komentari (0)
Loading