Slavna glumica rodila je ćerku u 54. godini, sada svakodnevno nailazi na KRITIKE i OSUDU: "Kako se USUĐUJEŠ, ti si BABA"

Vesti 09.10.2021 12:00 1

Iako to niko nije mogao da predvidi, dobro poznata glumica Brigit Nielsen (58), postala je po peti put majka u 54. godini sa 15 godina mlađim izabranikom Matijom Desijem

Slavna glumica rodila je ćerku u 54. godini, sada svakodnevno nailazi na KRITIKE i OSUDU: "Kako se USUĐUJEŠ, ti si BABA"

Printscreen/Instagram

Pošto je 10 godina pokušavala da ostane u drugom stanju, glumica se odlučila na veštačku oplodnju, ali u startu joj je rečeno da su veoma male šanse da će ceo proces uspeti.

Međutim, uprkos svemu, Brigit je ostala u drugom stanju i pre tri godine rodila ćerkicu! Par je pre nekoliko dana pra je obeležio devojčicin treći rođendan, a fotogrfije sa žurke su podelili na društvene mreže.

Ispod objave se naravno napravilo "more" čestitiki i lepih komentara, ali bilo je i onih koji su glumici poručili da će umreti, pre nego što joj ćerka poraste.

 

- Na društvenim mrežama 95 odsto ljudi će vam čestiti na detetu i rođendanu. Biće srećni jer ste i vi srećni, ali uvek ima onih koji će napisati "kako se usuđuješ, ti si baba", "umrećeš pre nego što deste poraste" - napisala je glumica jednom prilikom na Instagramu. 

Komentari (1)
Loading
dragan
09.10.2021 18:25

Sebično.