Šakira progovorila i DETALJIMA razvoda: "Bila sam zavisna i verovala da je ŽENI potreban muškarac da bi je upotpunio"

Vesti 28.02.2023 11:00 0

Kolumbijska pevačica je ispričala kako se njen svet raspao nakon njenog razvoda

Šakira progovorila i DETALJIMA razvoda: "Bila sam zavisna i verovala da je ŽENI potreban muškarac da bi je upotpunio"

Printscreen/Youtube

Trenutak istine je stigao. Kolumbijska pevačica dala je drugi intervju od raskida sa Žerardom Pikeom krajem prošle godine.

Ona je u razgovoru sa meksičkim novinarom Enrikeom Asevedom objasnila kako je rastava uticala na nju, pogotovo što je to zbog neverstva. Ona je izjavila da je morala da nauči da se ponovo izgradi nakon nečega što je izgledalo kao tragedija u njenom ličnom životu.

Intervju je snimljen u Barseloni prošle nedelje, tizer je pušten svuda, ali je svetska premijera zakazana za ponedeljak uveče, navodi novinar.

Uloga žene u savremenom društvu

U prvom fragmentu razgovora, Šakira je prepoznala važnost žena koje mogu da ispričaju svoje priče i da se međusobno podržavaju.

"Kroz svoje pesme uvek sam osećala dužnost da koristim svoj glas i pozajmim ga onima koji ne mogu da govore", rekla je Šakira. 

šakira

Tanjug/Ap

 

„I kao što je Medlin Olbrajt , američka državna sekretarka govorila: 'Postoji mesto u paklu rezervisano za one žene koje ne podržavaju druge'.

Šakira je izjavila da je njena nova pesma posvećena Pikeu surovi izraz onoga što je osetila nakon razlaza sa njim. Takođe je otkrila kako je to sve uticalo na nju.

"Verovala sam u priču da je ženi potreban muškarac da bi upotpunila sebe, porodicu", rekla je Šakira. "I ja sam sanjala da imam porodicu, gde će deca imati oca i majku pod istim krovom.

Šakira priznala emocionalnu zavisnost

Šakira je takođe govorila o tome kako mora da rekonstruiše svoju ličnost sada kada više nije emocionalno zavisna od Pikea.

"Uvek sam bila emocionalno zavisna od muškaraca , moram da priznam", rekla je.

"Danas osećam da sam sebi dovoljna i verujem da kada se žena suoči sa naletima života ona postaje jača, a kada izađe jača to je zato što je upoznala svoje slabosti, prihvata svoju ranjivost, izražavajući ono što je osećam, taj bol, jer kažu da je 'suprotnost depresiji izražavanje', uspela sam da osetim da sam dovoljna , nešto što sam mislila da nikada neću moći.Sada se osećam potpuno.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading