Hteo da se UBIJE kada ga je princeza Dajana ostavila: Priča se da je upravo on BIOLOŠKI OTAC Harija, a sličnost je NEVEROVATNA

K.Ć. Vesti 26.07.2022 12:50 1

Već godinama se šuška da je upravo ovaj bivši vojnik Džejms Hevit biološki otac princa Harija

Hteo da se UBIJE kada ga je princeza Dajana ostavila: Priča se da je upravo on BIOLOŠKI OTAC Harija, a sličnost je NEVEROVATNA

Tanjug/Ap

Ne bi bilo prvi put da princ ili kraj ima nezakonitu decu, a neki od njih su svoje potomke koje su dobili otvoreno priznali. No, česte su i glasine, nikad potvrđene, o članovima kraljevske porodice.

Jedna od glasina o kojima se godinama šuška je da navodno princ Čarls nije pravi otac princa Harija.

Poznato je da su i Čarls i Dajana bili neverni u braku, te da su oboje javno priznali (neke) svoje afere, a otkako je Dajana otkrila da je devedesetih bila u vezi s nekadašnjim oficirom kraljevske konjice Džejmsom Hevitom, počelo je da se priča da je upravo on pravi otac princa Harija.

Povod za to bila je navodna fizička sličnost Hevita i princa Harija, a i činjenica da Hari fizički baš ne nalikuje na princa Čarlsa. No, potrebno je naglasiti da Hari prilično liči na svog ujaka, Dajaninog brata, Čarlsu Spenseru, a i sama Dajana mu je tepala da je 'mali Spenser'. Takođe, društvenim mrežama se delila i jedna fotografija Čarlsovogoca, princa Fillipa na kojoj se vidi koliko Hari liči i na njega.

Hevitova afera s Dajanom počela je kad su od njega zatražili da princezu poduči jahanju. Nekoliko meseci kasnije detalji njihove veze su procurili u medije, a 1994. je o njima objavljena i knjiga pod nazivom 'Princess in Love' (Zaljubljena princeza).

Printscreen/Youtube

 

Hevit je, nakon što je napustio vojsku, priznao da je veza s Dajanom trajala od 1986. do 1991.

- Bilo se lako zaljubiti u nju, mislim da mi se to može oprostiti - rekao je.

Otkrio je takođe da je razmišljao o samoubistvu kad su raskinuli, te da je krenuo na trajekt kako bi otputovao u Francusku, no da mu je planove pomrsila njegova majka koja je insistirala da otputuje s njim.

Nije mogao da izbegne ni pitanja o očinstvu, no odlučno je odgovorio da u tome nema istine jer je njihova afera počela tek nakon Harijevog rođenja.

Nakon Dajanine  smrti, Hevit je pokušao da proda svoju kolekciju njenih pisama za 10 miliona funti, što su brojni članovi kraljevske porodice osudili i nazvali 'izdajom poverenja'.

Tanjug/Ap

 

2004. uhapšen je zbog posedovanja kokaina, no pušten je s opomenom. 13 godina kasnije navodno je doživeo srčani i moždani udar, te se borio za život. Iz bolnice su ga pustili mesec dana kasnije, te se navodno uspešno oporavio.

Trenutno ima 62 godine, a britanski mediji pišu da trenutno radi kao vrtlar i živi s majkom.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
uncle albert
26.07.2022 14:38

Nije Hevit nego Hjuit. To je bar opste poznato. A ukoliko je princ Carls priznao Harija kao svog sina onda je on njegov sin. Cisto sumnjam da kraljevska porodica pa i sam Carls nisu mogli (a ko su htelI) da DNKom provere srodstvo.