"Nema grejanja, nema problema": Hit rešenje zasmejalo mreže na Balkanu do suza, sve se može kad se hoće - genijalno!

Vesti 17.11.2023 17:33 0

Pametan momak

dečko

Printscreen/TikTok/mmijatovicd

Ne moramo ni da naglašavamo da su temperature napolju prava noćna mora. Svi se smrzavamo i jedva čekamo da stigne proleće. U redu, možda ne baš svi. Ima i onih kojima ovaj period izuzetno prija. Međutim, oni su u manjini.

Kako bi iole uspeli da uživamo i podnesemo zimu, potrebno je da uvek budemo blizu izvora toplote. Ugrejati se u kući je prilično jednostavno, dok su javne ustanove, poput škola i fakulteta često prilično ledene. Zato je jedan mladić pronašao genijalno rešenje.

Pogledajte čega se dosetio:

 

 

Ovaj dečko je odlučio da reši problem hladnog prostora u obrazovnoj ustanovi koju pohađa tako što je doneo prenosivu grejalicu i postavio je u jednoj od učionica. Deluje kao da je bio vrlo zadovoljan svojim rešenjem.

Zadovoljni su bili i njegovi pratioci, što je evidentno prema komentarima poput: ,,Pametan" ; ,,Ja ti lepo kažem" ; ,,Gospodin" ; ,,Pametan momak" ; ,,Bar neko ima mozak"... 


Kako se vama dopalo njegovo rešenje?

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Pitali smo veštačku inteligenciju ko su najlepše žene u Srbiji 🙂 Jedno ime baš i nismo očekivali, a nas zanima da li se vi slažete sa izborom? 🙂 #najžena #žena #veštačkainteligencija #srbija #fypシ #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading