Ešli Grejem priznala je da je zamalo umrla dok je rađala blizance: "Onesvestila sam se, svuda je bila krv"

K.Ć. Vesti 29.05.2022 12:20 0

Bodi pozitivna manekenka priznala je da je zamalo umrla dok je rađala. "Tada nisu hteli da mi kažu da sam izgubila mnogo krvi", priznala je u iskrenom intervjuu

Ešli Grejem

Printscreen/Instagram

Ešli Grejem, majka troje dece, podelila je detalje svog poslednjeg porođaja u intervjuu objavljenom na sajtu glamour.com. 34-godišnja manekenka i njen partner Džastin Ervin dočekali su svoje prvo dete, Isaka, u februaru 2020. U januaru 2022. Grejem je rodila blizance Malakija i Romana.

"Onesvestila sam se. Svuda je bila krv."

Manekenka je priznala da je imala krvarenje one noći kada je rodila sinove. Porođaj je obavljen u stanu, u specijalnoj porođajnoj kadi u vodi.

Sam porođaj prošao je bez većih komplikacija, ali se trenutak kasnije manekenka osećala sve gore. "Sledeće čega se sećam je da sam pogledala svoju babicu i rekla: Ne osećam se dobro. Mislim da moram da legnem i onesvestila sam se", rekla je Grejem.

"Sećam se samo da sam osetila lagani dodir na obrazu, za koji sam kasnije saznala da je bio jak udarac, neko me je držao za ruku, moj muž Džastin se molio, a neko mi je zabadao iglu u ruku", dodala je ona.

Manekenka je priznala da je, kada se kasnije probudila, „svuda videla krv“, a ljudi oko nje su pokušavali da je smire, uveravajući se da je dobro.

Skoro dva meseca nije izlazila iz kuće

"Tada nisu hteli da mi kažu da sam izgubila mnogo krvi. Nisu hteli da mi kažu da je jedna od babica morala da me prevrne, da pritisne prstom iznad stidne kosti da pokuša da zaustavi. krvarenje", priznala je Ešli Grejem. "Takođe su odbili da mi kažu da mi je vena na ruci stalno pucala, pa su morali da mi je zabodu u drugu ruku.

Nakon porođaja, Ešli Grejem je ležala u krevetu četiri dana, nedelju dana nije mogla da hoda i ostala je kod kuće skoro dva meseca. U istom članku, manekenka je otkrila da je imala pobačaj krajem februara 2021, nazvavši to „razornim iskustvom“.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading