Dnevni HOROSKOP za PETAK, 01. oktobar: OVNOVI danas imaju VELIKI uticaj na većinu znakova, a VAGAMA se sprema ni malo prijatan razgovor

Vesti 01.10.2021 07:59 0

Problemi sa kičmom preovladavaju na današnji dan. Čuvajte vaše zdravlje i obratite pažnju na poslovne prilike

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 01. oktobar: OVNOVI danas imaju VELIKI uticaj na većinu znakova, a VAGAMA se sprema ni malo prijatan razgovor

Shutterstock

Ovan 

Danas ste veoma nervozni i napeti zbog privatnih razloga. To se odražava na zdravlje i na posao. Potrudite se da sebe emotivno sačuvate. 

Bik 

Napetost dolazi zbog uticaja Marsa na vaše polje ljubavi i veoma se loše osećate. Tvrdoglavo branite svoje stavove. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom. 

Blizanci

Ovo je idealan period da se posvetite svima oko sebe jer odavno niste se okrenuli drugima. Ovo se posebno odnosi na ljubavnu stranu, ali i na ukućane. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Rak 

Pod uticajem ste drugih posebno kada je u pitanju ljubav. Čuvajte svoj mir i svoje emocije. Poslovna strana je veoma komplikovana. Problemi sa kičmom. 

Lav 

Do kraja dana mogući poziv od osobe u znaku Ovna. Bićete veoma zadovoljni tim razgovom. Obratite pažnju na ishranu zbog problema sa stomakom. 

Devica 

Posebno vas raduje što je petak jer je cela nedelja bila pod uticajem velike poslovne gužve. Zdravstveno stanje je pod uticajem problema sa pritiskom. 

Vaga 

Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Jarca. Neće vam biti baš prijatan razgovor, ali na vama je da rešite šta ćete dalje u vezi posla. Nervna napetost. 

Škorpija 

Ovo je dan kada možete da pokrenete neke nove poslovne projekte. Od vas sve zavisi i od vašeg entuzijazma. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi puta. 

Strelac 

Ovaj petak ćete se organizovati da budete van grada za vikend i to zahvaljujući vašoj pokretačkoj energiji. Do kraja dana povoljne vesti u vezi nekog pregovora oko novog posla. 

Jarac

Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna jer je to neophodno za vas i vaše stanje na poslu. Do kraja nedelje imaćete nekoliko razgovora u vezi posla. Zdravlje je odlično. 

Vodolija 

Ovo je idealan period da se vidite sa dragim ljudima posebno sa onima sa kojima niste dugo u kontaktu. Potražite savet od partnera u vezi poslovne odluke. Zdravlje je promenljivo. 

Ribe 

Vaša snaga je danas veoma loše izražena, potreban vam je itekako odmor i opuštanje. Do kraja dana mogući poziv od osobe u znaku Ovna u vezi poslovnog projekta. 

Komentari (0)
Loading