Dnevni horoskop za PETAK, 3. septembar: LAVOVI pazite se prehlade, a STRELČEVIMA se ne piše danas dobro

Naj žena Vesti 03.09.2021 08:30 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za PETAK, 3. septembar: LAVOVI pazite se prehlade, a STRELČEVIMA se ne piše danas dobro

Shutterstock

Ovan 

Ovo je dan kada treba da se posvetite sebi i svojim obavezama. Do kraja dana dobre vesti u vezi putovanja. Ljubavna situacija je stabilna. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Problemi na poslu preko drugih ljudi i morate da rešavate tuđe probleme. Novac vam predstavlja problem već nekoliko dana. Potrudite se da to rešite što pre. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Blizanci 

Komunikacija je danas na nivou i od nje sve zavisi tokom dana. Odnosi u porodici su poremećeni pa ih popravite kroz dobru komunikaciju. Ljubav je na vašoj strani. Dobijate podršku. Zdravlje je pod uticajem emocija. 

Rak 

Danas budite sebi najbolji i na taj način zračite dobrom energijom. Budite strpljivi i sve će doći na svoje posebno kada je u pitanju ljubav. Zdravlje je stabilno posebno kada su emocije stabilne. 

Lav 

Danas dominira vaša potreba da se istaknete. Nemojte preterivati u tome. Novac stiže do kraja dana. Partner vam je prava podrška. Problemi sa sinusima. 

Devica 

Vaša snaga je u vašoj empatiji prema ljudima. Bićete veoma dobro raspoloženi na poslu i to se odražava na svim razinama. Stabilnost u vezi. Podrška od osobe u znaku Ribe. Zdravlje je dobro. 

Vaga 

Budite spremni za komunikaciju koja nije baš sjajna. Bićete u dilemi kada je u pitanju posao i odnosi između kolega. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. Osećate se jako dobro. 

Škorpija 

Ne okreći te leđa vašim prijateljima, jer neko je u problemu i potrebna mu je vaša pomoć. Sredinom dana dobre vesti iz kruga porodice. Partner je jako napet zbog posla. Problem sa kolenima. 

Strelac 

Danas je dan za rad i bićete ispunjeni poslom i obavezama. Necete imati vremena za druge i to ce vam zameriti partner i njegova okolina. Emotivno ste iscrpljeni i to se odražava na zdravlje. 

Jarac 

Jaka energija kroz posao i to prenosite na saradnike. Ljubavna situacija je stabilna i nećete imati većih problema. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom pa povedite računa o tome. 

Vodolija 

Vaša energija je danas pod uticajem drugih ljudi. Pažnju obratite kome poklanjate svoju energiju jer poslovna strana je veoma nestabilna. Do kraja dana lepe vesti od strane partnera. Dobro se osećate. 

Ribe 

Budite sebi najbolji prijatelj posebno kada su u pitanju poslovni odnosi. Uradite šta je do vas i bićete jako zadovoljni. Ljubavna situacija je komplikovana pa rešenje se ne vidi tokom današnjeg dana. Ostavite to za sutra. 

Komentari (0)
Loading